Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
CS
Česky
EN
English
Potravinářská komora ČR
Českomoravský svaz mlékárenský
Ústav mléka, tuků a kosmetiky, VŠCHT Praha
Domovská stránka
Úvod
Hodnocení sýrů
Způsob hodnocení
Kategorie sýrů
Registrace sýrů
Zahraniční sýry
Prezentace firem
Program
Program Celostátních přehlídek sýrů
Program konference Mléko a sýry
Plakátová sdělení
Organizace
Termíny
Sborník
Soubory ke stažení
Kontakty
Předchozí ročníky
Mediální partneři
Přihlášky
Registrace účastníků
Žádost o příspěvky
Vložné
Ubytování
→
Organizace
→ Soubory ke stažení
Soubory ke stažení
Aktualizováno: 6.1.2020 00:41, Autor: Jiří Štětina
Celostátní přehlídky sýrů a konference Mléko a sýry - 1. cirkulář - pozvánka, žádost o příspěvky
15.10.2025
20.01.2026
Přihláška účastníka
31.01.2026
Pokyny pro autory
30.03.2026
Přihláška sýrů
14.09.2025
05.02.2026
Přihláška presentace firmy
30.01.2026
Šablona souhrnu přednášky a posteru
11.02.2026
Přihláška zahraničních sýrů
14.01.2022
Šablona příspěvku do sborníku konference Mléko a sýry
Sborník Celostátní přehlídky sýrů 2020
Sborník Celostátní přehlídky sýrů 2022
Sborník Celostátní přehlídky sýrů 2024
A
BUDOVA A
Rektorát
,
oddělení komunikace
,
pedagogické oddělení
,
děkanát FCHT
,
centrum informačních služeb
B
BUDOVA B
Věda a výzkum
,
děkanát FTOP
,
děkanát FPBT
,
děkanát FCHI
,
výpočetní centrum
,
zahraniční oddělení
,
kvestor
C
BUDOVA C
Dětský koutek Zkumavka
,
praktický lékař
,
katedra ekonomiky a managementu
,
ústav matematiky
1
NÁRODNÍ TECHNICKÁ KNIHOVNA
2
STUDENTSKÁ KAVÁRNA CARBON
VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373
Datová schránka: sp4j9ch
Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá
Oddělení komunikace
, technický správce
Výpočetní centrum
VŠCHT Praha
na
sociálních sítích
zobrazit responzivní verzi