Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo CPS
 → Hodnocení sýrů → Hodnocené kategorie sýrů
iduzel: 49414
idvazba: 55862
šablona: stranka_ikona
čas: 28.3.2024 12:36:34
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 49414
idvazba: 55862
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'cps.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/hodnoceni-syru/kategorie-syru'
iduzel: 49414
path: 8549/46279/46280/46282/47203/49414
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Hodnocené kategorie sýrů

Hodnocené sýry budou zařazené do některé z následujících kategorií (po úpravě podle počtu přihlášených sýrů):

  1. Polotvrdé sýry
  2. Tvrdé a extratvrdé sýry
  3. Sýry s tvorbou ok
  4. Sýry s plísní na povrchu
  5. Sýry s plísní v těstě
  6. Sýry s mazem na povrchu
  7. Čerstvé a termizované sýry
  8. Pařené sýry
  9. Tavené sýry 
  10. Bílé sýry 
  11. Polotvrdé sýry ochucené
  • Pořadatelé si vyhrazují úpravu kategorií podle druhů a počtu přihlášených sýrů.
  • Do soutěže mohou být přihlášeny pouze sýry vyrobené v ČR. Sýry vyrobené v zahraničí je možné přihlásit ve skupině sýrů z dovozu.
  • Do soutěže nebudou přijímány plátkované sýry.
Aktualizováno: 10.1.2024 19:14, Autor: Jiří Štětina

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi