Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo CPS
 → Hodnocení sýrů → Hodnocené kategorie sýrů

Hodnocené kategorie sýrů

Hodnocené sýry budou zařazené do některé z následujících kategorií (po úpravě podle počtu přihlášených sýrů):

  1. Polotvrdé sýry
  2. Sýry s tvorbou ok
  3. Tvrdé a extratvrdé sýry
  4. Sýry s plísní na povrchu
  5. Sýry s plísní v těstě
  6. Sýry s mazem na povrchu
  7. Čerstvé a termizované sýry neochucené
  8. Čerstvé a termizované sýry ochucené
  9. Pařené sýry
  10. Tavené sýry neochucené
  11. Tavené sýry ochucené
  12. Speciality
  • Pořadatelé si vyhrazují úpravu kategorií podle druhů a počtu přihlášených sýrů.
  • Do soutěže mohou být přihlášeny pouze sýry vyrobené v ČR. Sýry vyrobené v zahraničí je možné přihlásit ve skupině sýrů z dovozu.
  • Do soutěže nebudou přijímány plátkované sýry.
Aktualizováno: 15.10.2025 10:49, Autor: Jiří Štětina

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi