- doc. Ing. Šárka Horáčková, CSc. (ÚMTK, VŠCHT Praha)
- doc. Ing. Iveta Klojdová, Ph.D. (ÚMTK, VŠCHT Praha)
- doc.Ing. Ladislav Čurda, CSc. (ÚMTK, VŠCHT Praha)
- doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D. (MENDELU Brno)
- prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D. (ČZU Praha)
- MVDr. Gabriela Krausová, Ph.D. (VÚM Praha)
- doc. Ing. Milada Plocková, CSc. (ÚMTK, VŠCHT Praha)
- prof. Ing. Eva Samková, Ph.D. (JU České Budějovice)
- doc. Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D. (UTB Zlín)
- doc. Ing. Jiří Štětina, CSc. (ÚMTK, VŠCHT Praha)
- prof. Ing. Lubomír Valík, Ph.D. (STU Bratislava)
- prof. MVDr. Lenka Vorlová, Ph.D. (VU Brno)
Vědecký výbor konference Mléko a sýry
Aktualizováno: 6.10.2025 17:52, Autor: Jiří Štětina
