Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo CPS
 → Hodnocení sýrů → Registrace sýrů
iduzel: 47213
idvazba: 52938
šablona: stranka
čas: 20.4.2024 13:29:59
verze: 5378
uzivatel:
remoteAPIs:
branch: trunk
Server: 147.33.89.150
Obnovit | RAW
iduzel: 47213
idvazba: 52938
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'cps.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/hodnoceni-syru/registrace-syru1'
iduzel: 47213
path: 8549/46279/46280/46282/47203/47213
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Registrace sýrů

V případě, že máte zájem o prezentaci sýrů Vašeho podniku na "Celostátních přehlídkách sýrů", prosíme o vyplnění a vrácení přihlášek

do 1. prosince 2024. Po dohodě je možné sýr přihlásit i dodatečně.

formulář "přihlášky sýrů"

Přihlášené sýry zařaďte prosím do některé z následujících kategorií:

  1. Polotvrdé sýry
  2. Sýry s tvorbou ok
  3. Tvrdé a extratvrdé sýry
  4. Sýry s plísní na povrchu
  5. Sýry s plísní v těstě
  6. Sýry s mazem na povrchu
  7. Čerstvé a termizované sýry neochucené
  8. Čerstvé a termizované sýry ochucené
  9. Pařené sýry
  10. Tavené sýry neochucené
  11. Tavené sýry ochucené
  12. Speciality (přírodní sýry ochucené, uzené, zrající v chladu, bílé, kozí apod.)

Další důležité informace:

  • Pořadatelé si vyhrazují úpravu kategorií a počtu vzorků podle množství přihlášených sýrů.
  • Do soutěže mohou být přihlášeny pouze sýry vyrobené v ČR. Sýry vyrobené v zahraničí je možné přihlásit ve skupině sýrů z dovozu.
  • Do soutěže nebudou přijímány plátkované sýry.
  • Ochucené a uzené varianty sýrů z kategorií 1 - 6 budou přednostně zařazeny mezi speciality, v případě dostatečného počtu vzorků budou jako samostatná kategorie.

Prosíme, abyste do přihlášky uvedli kontaktní osobu, na kterou bude odesílána další korespondence.

Na adrese ladislav.curda@vscht.cz se prosím informujte o konkrétních podmínkách presentace Vašich výrobků.

Přejímka vzorků a hodnocení komisí expertů složenou ze sýrařských odborníků proběhne ve čtvrtek 18. ledna 2024.

Hodnocení sýrů v jednotlivých kategoriích, které bude rozhodující pro udílení diplomů, bude provedeno dvěma tříčlennými komisemi expertů. Prosíme proto, abyste do přihlášky navrhli jmenovitě jednoho pracovníka a jeho zástupce, kteří by se práce v komisi expertů mohli zúčastnit. Členem komise expertů může být pouze člověk se zkušenostmi s hodnocením sýrů.

Aktualizováno: 2.11.2023 15:11, Autor: Jiří Štětina

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČO: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace, technický správce Výpočetní centrum

VŠCHT Praha
na sociálních sítích
zobrazit plnou verzi